Demission bei der Löcse'er israelitischen Cultusgemeinde
Noticka informuje o tom, že na mimoriadnom valnom zhromaždení židovskej náboženskej obci v Levoči v máji 1906 sa zriekli svojej funkcie Dr. Bartolomej (Bertalan) Rozsnyai a podpredseda Dr. Móric (Moritz) Fried. Vedením agendy bol poverený Samuel Winter