Der Zipser Städte Seniorat - S. W. [= Weber, Samuel]
... mal valné zhromaždenie v dňoch 12.-13. júla 1906 v Krompachoch. Článok prináša veľmi podrobnú informáciu o priebehu valného zhromaždenia a o stave seniorátu podľa správ jednotlivých duchovných, ktorí informovali prítomných o rôznych záležitostiach.