Kirchliche Ernennung
Spišský biskup Dr. Alexander Párvy preložil v auguste roku 1906 ružomberského kaplána Ľudovíta (Ludwig) Illečku do Liptovského Trnovca. [Menovaný pôsobil aj v Levoči, Spišskej Novej Vsi, Poprade.]