Die Festtage in Barlangliget am 21. 24. Aug. 1906 - S. W. [= Weber, Samuel]
Zasadnutie konventu potiského evanjelického seniorátu v dňoch 21.-24. agusta 1906. Bol spojený s vysviackou evanjelického kostolíka. Na slávnosti sa zúčastnilo početné obecenstvo. Čistý výťažok zo zbierky bol venovaný na cirkevné účely.