Der Subkarpatische Seniorat... - S. W. [=Weber, Samuel]
... mal svoje mimoriadne valné zhromaždenie dňa 25. septembra 1906 v Kežmarku. Otvoril ho senior Július Székely a viedol ho Dr.[Gregor] Tátray. Za nového inšpektora podkarpatského seniorátu bol zvolený Dr. Kornel Lersch. Pripomenuli aj Thökölyovské oslavy pripravované n a 30. októbra 1906.