Jahresversammlung
Židovská náboženská obec v Spišskej Novej Vsi mala svoje riadne výročné zhromaždenie 9. októbra 1906. Viedol ho prdseda Adolf Lorber. Prerokovali otázky cirkevnej dane, školstva a previedli doplnkové voľby na uprázdnené miesta .