Gemeindewahlen
Správa o valnom zhromaždení židovskej náboženskej obce v Levoči 6. januára 1908. Za predsedu bol zvolený Bartolomej (Bertalan) Rozsnyai, za podpredsedu bol zvolený Dr. Jozef Ábrányi a za predsedu školskej stolice Alex (Elek) Singer.