Kirchliche Ernennungen
Správa o preložení kaplánov rožňavským biskupom: Július Tauffer z Vondrišela do Veľkej Suchej, Peter Trauma z Lučenca do Gelnice, Jozef Golda z Divína do Vondrišela a František Szántó zo Smolníka do Litky [?].