Die Generalversammlung des ev. Jugendvereins in Szepesbéla... - S. W. [= Weber, Samuel]
Referát o zhromaždení 9. februára 1908 s obsahom správy o činnosti, ktorú predniesol predseda Július Haaz. Mená zvolených funkcionárov. Spolkový spevokol, ktorý má 53 stálych členov a 24 dievčat na doplnenie zmiešaného zboru.