Gemeindewahlen
Referát o voľbe predstavenstva levočskej židovskej náboženskej obce 1. marca 1908. Mená zvolených. Za predsedu na ďlhšie trojročné volebné obdobie bol zvolený Bartolomej (Bartholomeus) Rozsnyai.