Választás
Správa o zvolení levočského evanjelického kaplána Františka (Franz) Ratzenbergera evanjelickou cirkvou v Spišskej Belej za farára po zomrelom Samuelovi Weberovi. Poznámka o vyznamenaní horemenovaného touto voľbou, ináč spoluprácovníka Szepesi Hirnök.