A gölnicbányai ág. ev. egyházközség...
Referát o zhromaždení 8. novembra 1908 pod predsedníctvom kurátora Dr. Karola Wolfa a farára Ondreja (Andor) Zimmermanna s vyriešením školských otázok podľa intencií štátnych učebných osnov.