Hitközségi választások
Správa o valnom zhromaždení židovskej náboženskej obce v Levoči 31. januára 1909 na ktorom referoval predseda Dr. Bartolomej (Bertalan) Rozsnyai o.i. o založení novej školy, ktorá je finančne zebezpečená. Predsedom bol opäť zvolený B. Rozsnyai, podpredsedom Jozef Ábrányi.