Evang. papi konferencia
Referát o jarnom zasadaní duchovných ľubického evanjelického dištriktu vv Stráňach pod Tatrami dňa 25. februára 1909 na ktorom senior Albert Kübecher pripomenul zásluhy kňazov: F. Ratzenbergera, G. Kirchknopfa, J, Schweitzera. M. Alexy prednášal o misiách medzi pohanmi.