A szepesi ev. lelkészek közgyülése
Referát o výročnom zhromaždení spolku spišských evanjelických farárov v Poprade 24. mája 1909, ktoré otvoril podpredseda Július (Gyula) Székely a podal správu o činnosti. Hlavný senior Július Székely bol zvolený za predsedu spolku, Albert Kübecher za podpredsedu, za zapisovateľa Michal Holkó z Rakúsov.