Rendkivüli esperességi közgyűlés
Referát o mimoriadnom valnom zhromaždené podtatranského evanjelického a.v. seniorátu vo Veľkej Lomnici 31. augusta 1909, na ktorom o.i. bol inštalovaný aj na ďaľšie 6 ročné obdobie hlavný senior Július (Gyula) Székely.