A tiszai evang. egyházkerületnek...
Správa o prejednávaných záležitostiach valného zhromaždenia dištriktu v Debrecene, týkajúce sa Spiša. Rozdelená bola funkcia duchovného a učiteľa v Slovenskej Vsi, do funkcii rôznych cirkevných inštitúcií zvolili Alberta Kübechera farára z Ľubice, Dr. K. Lerscha advokáta zo Spišskej Soboty a Alexandra (Sándor) Sontágha, farára v Spišskom Podhradí.