Lelkésziktatás
Riport o inštalácii zvoleného evanjelického farára Martina Gündela v Mníšku nad Hnilcom 14. novembra 1909. Menovaný bol predtým farárom v Smolníku. Inštaláciu previedol hlavný senior dištriktu Albert Kübecher.