Lelkész változások
Správa o vzájomnom preložení rímskokatolíckych farárov: Františka Sassa z Mníška nad Hnilcom do Smolníka a na jeho miesto rožňavský biskup preložil Jána Koritkó-a, kaplána zo Smolníka a poveril ho vedením fary.