A Lőcsei Kat. Kör...
Referát o jeho XV. riadnom výročnom valnom zhromaždení 20. februára 1910 na ktorom o.i. boli aj voľby predstavenstva na ďaľšie obdobie. Predsedom sa opäť stal Celestín (Coelestin) Kompanyik. Mená ostatných zvolených funkcionárov.