Evang. papi konferencia
Referát o valnom zhromaždení Spolku evanjelických farárov Spišskej župy v Poprade 24. mája 1910 na ktorom bilancovali svoju činnosť. O cirkevných novinách Glaubensbote referoval Aurél Koch, ktorého poverili ďaľším vedením novín. Obsah ďaľšieho jednania.