Lelkészválasztás
Správa o kandidovaní spišskonovoveského kaplána Karla (Károly) Hoffmanna za farára v Štóse, ktorého zvolia 16. októbra 1910. Jeho nástupcom v Spišskej Novej Vsi bude Gejza (Géza) Adriányi.