A F.M.K.E évnegyedes gyűlése
Referát o valnom zhromaždení Hornouhorského osvetového spolku v Nitre, na ktorom o.i. rozhodli zriadiť žiacku knižnicu v Hniezdnom a poskytnúť popradskému evanjelickému cirkevnému zboru maďarské spevníky a modlitebné knižky.