Harangszentelés
Citovanie nápisov na novom veľkom zvone, ktorého vysviacka bola v Mníšku nad Hnilcom 16. októbra 1910. Mená prispievateľov na zvon pre evanjelický kostol, ktorý zhotovil Frigyes Seltenhofer zvonolejár v Šoproni.