Vajdovszky János ünneplése
Referát z oslavy 80. narodenín titulárneho kanonioka a dekana-farára v Spišských Vlachoch, ktorý bol zakladateľom tamojšieho spolku sv. Cecílie a je známy ako znalec historických umeleckých pamiatok na Spiši.