Haláleset
Prevzatá správa z novín Naša zastava o úmrtí jej spolupracovníka Dr. Eugena (Jenő) Repáka titulárneho kanonika gréckokatolíckej diecézy v Prešove a zástupcu riaditeľa gréckokatolíckeho seminára dňa 9. novembra 1910.