Szepesbélai hirek
O.i. o zvolení nového kurátora evanjelického cirkevného zboru A. Mayera, o príchode nového učiteľa S. Gömöri, o začatí činnosti spevokolu vystúpením s cirkevnou skladbou v kostole a krátko o schôdzi hospodárskeho kasína. Poznámky na stagnujúci mládežnícky spolok.