Evang. püspökválasztás - (Fr.)
Autor článku poukazuje na nejednotnosť evanjelickej cirkvi potiského dištriktu pri voľbe svojho biskupa. Prešovský seniorát 12.12.1910 navrhol prešovského farára Gejzu Korbélya, iné cirkvi navrhujú Pavla Gyürkeho [evanjelický farár v Rimavskej Sobote], Henricha Gedulyho [z mesta Nyiregyháza (HU)]