A lőcsei ág. h. ev. egyházközség
Noticka prináša informácie o zhromaždení cirkevného zboru dňa 2. apríla 1911, na ktorom o.i. za cirkevného inšpektora zvolili Kolomana (Kálman) Münnicha a za predsedu sirotinca Alexandra (Sándor) Lorxa.