Egyházi közgyűlés Iglón
...evanjelického cirkevného zboru 13. augusta 1911. rozhodovali hlavcne o oatázkach školstva, t.j. štátna podpora vyššieho gymnázia, priebežné vyučovanie v evanjelických stredných školách, problém výstavby dievčenskej meštianky.