Kirchknopf Gusztáv kolozsvári lelkész
Správa o zvolení menovaného kežmarského farára na miesto v Kluži (Cluj - dnes Rumunsko) uvoľnené úmrtím Fridricha Dianisku. Táto voľba sa považuje ako vyznamenanie pre mesto Kežmarok.