Szepesegyházmegye főpásztora Lőcsén - F-r. [=Fedor, Mikuláš]
O pripravovanom programe [v máji roku 1912] na počesť rímskokatolíckého biskupa Dr. Alexandra (Sándor) Párvyho, ktorý od nástupu svojho úradu po prvýkrát príde do Levoča. Slávnosť organizuje hlavný policajný kapitán Štefan (István) Tilkovszky