Lelkészi állások
Správa o výsledku súbehu na miesto evanjelického farára. Vo Vrbove sa prihlásil jediný uchádzač Július (Gyula) Kirnbauer zo Zadunajska. Miesto kaplána v Gelnici a vo Veľkej Lomnici ostalo bez uchádzačov.