Templommegáldás
Správa o vysviacke renovovaného rímskokatolcíkeho kostola v Krompachoch 29. septembra 1912, ktorú viedol gelnický dekan-farár Emil Szobissek. Slávnmostnú reč mal tamojší farár Dr. Ján (János) Beliczky.