Az iglói izr. hitközség gyűlése
Riport o výročnom valnom zhromaždení 2. októbra 1912, na ktorom správu o činnosti podal predseda Simon Pollák, ktorého opätovne zvolili za predsedu. Mená ostatných členov predstavenstva.