A Luther társaság lőcsei közgyűlése
Úvodník k pripravovanému zhromaždeniu a slávnosti 12. a 13. októbra s programom a menami hostí. Na programe o.i. je uvedenie skladby Dr. Dezidera (Dezső) Lauka na slová V. Györiho Dicsősség Istennek [Sláva Bohu].