A Luther társaság XVII. közgyűlése Lőcsén
Referát o levočskom zhromaždení 12.-13. októbra 1912 a slávnostnom chrámovom koncerte. Slávnostný prejav mal svetský predseda Mikuláš Osztroluczky, správu o činnosti predniesol hlavný tajomník Viliam (Vilmos) Majba. Rozhodli o vydávaní periodického časopisu Örvény v redakcii profesora Alexandra (Sándor) Kovácsa