Egyházközségi gyűlés Iglón
Referát o zhromaždení evanjelického cirkevného zboru v Spišskej Novej Vsi 22. decembra 1912, ktorému predsedal farár Dr. Július Walser. O.i. rozhodli o niektorých obradoch v maďarskej reči.