Lelkészbeiktatás Szepesolasziban
Referát o inštalácii evanjelického farára Karola (Károly) Hoffmanna 5. január 1913 hlavným seniorom Albertom Kübecherom, za asistencie seniora Alexandra (Sándor) Szontágha.