A lőcsei ág. h. ev. ker. egyházközség...
Obsah knižne vydanej výročnej správy o činnosti inštitútu evanjelickej cirkvi v Levoči za rok 1912 t.j. nemocnice, sirotinca a i. Riaditeľom ľudovej školy za penzionovaného R. Wentzla bol menovaný Edmund (Ödön) Grosch, za učiteľku ručných prác Elena Groó manželku Acháca (Ákos) Lányiho.