Evang. főesperesiktatás Szepestótfalván - -r.
Referát o slávnostnej inštalácii tamojšieho farára Karola (Károly) Kallatha 12. novembra 1913 do novej funkcie. Do funkcie notáru seniorátu na miesto po horemenovanom bol zvolený Michal (Mihály) Holko.