Pályázatok az eperjesi plébániára
Správa o vypísaní konkurzu na obsadenie miesta rímskokatolíckeho farára Prešova následne po vymenovaní Andreja (Endre) Pletényiho za košického kanonika. Termín prihlášok 10. august 1901. O faru sa budú uchádzať: farár z obce Tulčík Andrej (Endre) Szikorszky, dekan z Lipian Melichar (Menyhért) Brűhl, prešovský kaplan Vojtech (Béla) Zahorovszky a biskupský ceremoniár z Košíc gróf Dr. Adrián Čáki (Adorján Csáky)