Kisztei Péter: Üstökös Csillag. Kassa, 1683 ; Harsányi István: Kisztei Péter élete és munkái - K. L. [= Kemény, Ľudovít]
Krátka recenzia o životopisnom diele Štefana Harsányiho, ktorý priblížil dielo abovského reformovaného duchovného z Gönczu zo 17. storočia. O hlavno deile - Halleyovej kométe, a o jeho pozdravných veršoch.