A kassai püspök üdvözlése
Citovanie pozdravného listu mestského zastupiteľstva Košíc diecéznemu biskupovi Dr. A. Fischer Colbriemu pri príležitosti jeho vymenovania za skutočného vnútorného tajného radcu. Odpoveď košického biskupa.