Pásztorlevél a panszláv mozgalom ellen
Vydal ho v ukrajinskom a maďarskom jazyku gréckokatolícky biskup v Prešove Dr. Ján Váli v uhrofilskom duchu a varuje v ňom pred pravoslávim šíriacom sa prostredníctvom navrátivšich vysťahovalcov z Ameriky do Šariša a Zemplína