Ováció dr. Vályi János püspöknek
Uverejnenie priebehu prejavu sympatií prešovskou maďarskou inteligenciou biskupovi Válimu, ako protestu proti obvineniam v budapeštianskej tlači z nevlasteneckosti. Obsah biskupovej ďakovnej reči, v ktorej zdôrazňuje svoje maďarsko-vlastenecké chovanie