Eperjesi gör. kath. egyházmegyei hírek
Gréckokatolícky kňaz-dekan Ján Kellő bol premiestnený do Miklušoviec na miesto uprázdnené smrťou Petra Petrásevicha. Profesor učiteľského ústavu v Prešove Teodor Neviczky bol vymenovaný za kaplána.