Gör. kath. egyházmegyei hírek
Prešovský kanonik Teodor Zima bol vymenovaný za kňaza do Svidníka, Teodor Szedlák za kaplána do Kružlovej (predtým pôsobil v Štefanovciach) a kaplana Michala Csiszárika do Hrabovca (predtým pôsobil v Matysovej SĽ).