Installáció
Správa o inštalácii kanonikov gréckokatolíckeho biskupstva v Prešove v januári 1901: Augustína Bacsinszkého, Antona Hodobayho, Kornela Kovaliczkeho. Hodobay bude zároveň aj kňazom fary v Prešove