Az eperjesi gör. kath. egyházmegyéből
Gréckokatolícky biskup Ján Váli vymenoval v novembri 1901 do hodnosti konzistoriálneho asessora: Alexandra Gerberyho, Jána Kizáka a Zeno Kovaliczkeho. Gerberyho menoval súčasne aj kňazom Prešova